torstai 14. toukokuuta 2015

Kevätpuuhia

Uhkailin Twitterin puolella että blogi on muutaman päivän tauolla, mutta oli sään puolesta niin jännä päivä että tulin nopeasti naputtelemaan muutaman sanan.

Tänään on paistanut aurinko ja välistä tullut melko rankkojakin sadekuuroja. Nyt illemmalla on tuuli voimistunut ja jossain vaiheessa katselin ikkunasta miten tuuli painoi sadetta aaltoina sivuttain tuolla pellon yläpuolella.

Tänään on kevättöiden osalta ollut varsin antoisa päivä. Mies laittoi ruohonleikkurin kuntoon ja minä ajelin nurmikot. Haravoin etupihan risut ja neulaset ja kärräsin ne uuden perunamaan pohjaksi.
Lapsikin valloitti pihaa konttaamalla etupihan laidasta laitaan kumpaankin suuntaan minun haravoidessani.

Kannatti olla itsepäinen ja ryhtyä tuohon ruohonleikkuuseen vaikka satoi vettä. Sade loppui nopeasti enkä ehtinyt edes kastua vaikka ajon aikana ehti tulla toinenkin sadekuuro. Paitsi hiestä kun suurimman osan aikaa aurinko paistoi täydeltä terältä enkä uskaltanut kevään petollisuuden takia riisua vielä takkia. Nyt on nimittäin kivan siistin näköinen piha ja vasta leikattu ruoho tuoksuu niiiiiiiiin hyvältä.
Plussana muuten että ennen pihatöihin lähtöä oli askelia kertynyt päälle 700 ja kun tulin sisälle niin niitä oli yli 5500. Ei siis edelleenkään olla palattu takaisin omiin tavoitteisiin, mutta tämä oli jo iso parannus. Tällä hetkellä askelia on päälle 6000Jos tänään saisi vielä tuhannen askelta kerättyä niin alettaisiin olla taas omassa minimitavoitteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti