lauantai 23. toukokuuta 2015

Puutarhaostoksilla.

Lämpötila heilunut +10C molemmin puolin. Kun sataa on kylmä ja kun paistaa on kuuma.

Aamupäivällä käytiin pyöräilemässä tihkusateessa. Kun tultiin sisälle alkoi taivas kirkastua. Sitten tuli ukki ja lähdettiin koko poppoolla (koiria ei lasketa) puutarhakauppaan. Ostettiin parii rodoa ja kaksi kassillista kesäkukkia. Ostin myös yhden kurjenmiakan sipulin ja nipun siemeniä. Hauskin löytö oli peikonkakkaran siemenet. Toivonpa vaan että lopputulos on pussin kyljessä olevan kuvan mukainen eikä kasa haisevia pökäleitä kukkapenkissä :P
Nyt alkuillasta käytiin sitten istuttamassa ne kukat joille oli jo mullat olemassa ja aloittelin liljapenkin laajennusta. Ja tietysti ulos mennessä satoi ja oli kylmä ja tietysti kun oli hetki puuhattu tuli aurinko esiin ja sitten oli kuuma. Onneksi se korjaantui avaamalla vähän takkia.
Toivottavasti liljat hyväksyvät vielä sen että niitä vähän myllätään. Tätä aikaisemmin kun ei ole yksinkertaisesti ehtinyt tehdä tuota penkkiä. Kun mullan pinta nousee niin pitääköhän kaikki sipulit kaivaa ylemmäs? Osaa pitää ainakin siirtää.

Huomenna on luvassa kuvallistakin antia pihapuuhista. Tänään ei ollut oikein aikaa kuvailla enkä olisi sitä ehkä muistanutkaan. Mutta ei ne kukat (toivottavasti) yön aikana mihinkään karkaa.
Se mitä ei löydetty oli aurinkokennolla toimiva pieni suihkulähde. Sitä pitää siis shoppailla netistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti