perjantai 13. maaliskuuta 2015

Nauttikaa kun vielä voitte

Mikä päivä! Aurinko paistaa täydeltä terältä. Pilvenhattaraakaan ei näy. +6-7C ja tuulikin on siedettävä. Yhdelläkään kävelyllä en ole tänään käynyt sillä halusin katkaista kiireputken joka minulla on tuntunut olevan päällä jo jonkun aikaa. Kiire suorittaa kaikki arkiset askareet ajallaan tai edes vaan vähän myöhässä. Vasikka olen kaiket päivät kotona niin on meinannut iskeä stressi.
Mutta kappas, ei tarvittu kun aurinko ja päätös että tänään on lepopäivä enkä yritä suorittaa mitään vaan annan itseni tehdä sitä mikä tuntuu juuri nyt hyvältä. Sain tiskikoneen tyhjennettyä jo aamupäivällä(!), tytön nukkumaan ajoissa, vietyä roskat, vietyä lasinkeräyksen(!!), haravoitua(!), ulkoiltua pari tuntia ja nyt kirjoitan blogia eikä kello edes lähesty puoltäyötä(!!). Silti ehdin myös tehdä puolen tunnin joogan ja askelia on kertynyt tähän mennessä tasan 9273. Kun normaalisti saan käydä kahdella kävelyllä ja silti pitää vähän yrittää kävellä ylimääräistä että 10 000 tulisi täyteen. Mitä oikein tapahtui?

Olen siis hankkinut uuden askelmittarin jo joitain viikkoja sitten. Siitä on jossain vaiheessa tulossa ihan oma postauksensa. Pari muutakin aihetta on odottelemassa että saan kirjoitettua. Esimerkiksi edellisen väittämän purku. Se on puoliksi valmis, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Pitää yrittää ryhdistäytyä lähitulevaisuudessa.

Kuva napattu Funland -nimisestä
facebook-ryhmästä.
Ai niin, muistakaahan nauttia NYT näistä aurinkoisista päivistä. ilmatieteenlaitos uhkailee kevään olevan tyypilliseen tapaansa oikukas ja heittävänsä ensi viikolla niskaamme takatalven. Vaikka talvesta pidänkin enkä voisi kuvitella asuvani jossain missä sitä ei olisi niin sen jälkeen kun on ollut muutama oikein keväinen päivä ajatus uudesta lumisateesta on aika ahdistava ja masentava. Kyllähän sen tietää että kevät ei ala kerralla niin kuin ei talvikaan. Sen pitää päästää julkisuuteen ainakin yksi tai kaksi traileria ennen virallista ensi-iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti