keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ulos, tai sitten ei.

-1C. Jo herätessä näki mittariin katsomatta että ulkona on pakkasta. Ilma oli kirkas ja valoisa. Aurinkokin on kurkistellut pilvien raosta.
Eilen sateli väliin vettä, sitten räntää ja lunta ja taas vettä, mutta ehti se aurinkokin paistaa. Lämpötila pysytteli siinä +1C tietämissä koko päivän.

Tänään päätin että nyt lähdetään heti aamupalan jälkeen ulos ja otan oikein kameran mukaan ja kuvataan, hengitetään raitista ilmaa ja nautitaan kun on taas kuivaa. Lapsi ei vaan ollut samaa mieltä. Ulos pukemisesta on tullut taistelutanner. Hän tahtoisi pukea itse, mutta kun se ei vielä onnistu niin minun on edelleen suoritettava tuo toimenpide lopulta loppuun ja sitähän ei saisi missään nimessä tehdä. Kyllä minä muuten pukisin yhden vastustelevan lapsen helposti, mutta kun on kolmannen kerran vääntänyt saman kiemurrellessa lähteneen hanskan käteen ja taas se on puoliksi pois niin hanskat lentävät nurkkaan ja me ei lähdetä ulos. Siitä seuraa tietysti se että olen pahalla päällä puoli päivää kun joudun kököttämään sisällä. Voi antakaa joku minulle lisää kärsivällisyyttä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti