tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kysely ja sääpohdintaa



Minulla on ollut paitsi laiskuutta ilmassa myös vähän ahdistusta tuosta kyselystä jonka aikanaan tein. Olisin tahtonut luoda siitä hienon tilaston ja laittaa vastaukset nätisti esille, mutta näyttää siltä että joudun tulkitsemaan tulokset manuaalisesti. Joka tapauksessa en ole unohtanut sitä vaikka en lupauksien mukaisesti olekaan saanut tuloksia julki.

Noin yleisesti olan pohtinut aihetta myös hyvin paljon ja nykyään tiedostan paljon selkeämmin sen kun valitan säästä. Sitä ei tule enää tehtyä vahingossa. Annan itselleni luvan myös marista, kunhan löydän marinalleni myös perusteluja. Esimerkiksi se harmittaa että juuri kun pääsisi veden äärelle niin luvataankin kylmenevää ja tuulta ja rannalla oleiluun ja vedessä puljaamiseen luvattu sää on huono. Tai jos aurinko paahtaa niin että sisällä on +30C ja kaikilla virtaa hihi vaikka olisi alasti ja jääpala otsalla. Myös se jos sama säätyyppi jatkuu liian pitkään niin katson että minulla on lupa vähän marista aiheesta. Sen silti myönnän että marinalle ei ole mitään järkiperustetta eikä se johda mihinkään. Kunhan on oman turhautumisen purkamista. Tosin se samalla ruokkii ärsytystä, joten ei se sinänsä ole edes hyödyllinen tapa. Voi kökkö... ehkä siitä pitäisi kuitenkin päästä eroon...
Sen verran avaan kyselyä että 8/22 oli sitä mieltä että sää voi todellakin olla huono ja vain yksi oli sitä mieltä että kyse on puhtaasti asenteesta. Kaikki muut asettuivat vastauksissaan välimaastoon.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti