sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ulos unille?

Olen haaveillut että pääsisin kokeilemaan ulkona yöpymistä lapsen kanssa. Oikeastaan olisi ihan sama yöpyykö lapsi ulkona, mutta minä haluaisin yöpymään ulos. Olisihan se hauskaa jos lapsikin voisi olla mukana.
Lähiömutsi kirjoitti vähänaikaa sitten aiheesta ja sai minut innostumaan uudelleen. Viime kesänähän ei päästy vaeltamaan tai edes yöpymään ulkona kun lapsi oli niin pieni. Ei silloin jaksanut edes ajatella moista. Nyt minulla on kypsynyt suunnitelma tehdä harjoitusreissu meidän laavulle. Lapsen voi työntää rattaissa niin saa tutun ja turvallisen nukkumapaikan ja meille miehen kanssa riippumatot. Iltapuuron voisi keitellä retkikeittimellä ja laittaa pataan tulet makkaroita varten. Aamupuurokin tulisi retkikeittimellä ja voisi kokeilla suostuisiko lapsi ulkopissatukseen. Potan vois varoiksi raahata mukaan. Sieltä pääsee sitten nopeasti sisälle jos on liian hankalaa.
Enää tarvittaisiin aikaa ja hyvä sää. Mutta jos tuo kokeilu olisi positiivinen niin voisi lähteä ihan minivellukselle jonnekin. Ainut että lapsi tarvitsisi sitten oman riippumaton taikka sitten pitäisi hommata teltta. Tai jos löytyisi sopiva paikka jonne pääsisi vaunuilla niin mikäs siinä, mutta rohkenen vähän epäillä että sopivaa löytyisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti