keskiviikko 19. elokuuta 2015

Olisikohan ollut vuoden kaunein aamu?

Maisema aamulla kun katsoin ikkunasta ulos.
Aamulla alle +10c. Kun kömmin makuuhuoneesta niin jo ikkunoiden kautta seinään heijastuvasta valosta näki että aamu oli jotenkin erilainen. No sumuahan siellä pukkasi. oikein sankkaakin sellaista. Sumussa saa aina kauniita kuvia ja siksi päätin törkeästi jättää koirat kotiin ja ulkoiluttaa kameraa. Ihan tuottoisa reissu tuosta tulikin.








 Mikäköhän siinä on kun tuollaisen sumun alkaessa pikkuhiljaa hälventyä tuntuu että värit ovat paljon syvempiä ja kirkkaampia kuin eden kauneimmassa auringonpaisteessa. Heijastaisiko sumu jotenkin valoa vai onko vain oman mielikuvituksen tuotetta tämä? Joka tapauksessa kaunista oli. oikein hätkähdyttävän kaunista.






Lenkin jälkeen piti jäädä vielä pihalle nauttimaan. Lämpötilakin lienee kivunnut tässä vaiheessä jonnekin 15-20 plusasteen välimaastoon. Ei vaan malttanut mennä sisälle kun oli niin kaunista ja mukavaa. lapsikin viihtyi ja koirat saivat purkaa energiaa juoksemalla pihassa toistensa perässä.

Uusi portti sopii hyvin kukkasen kanssa yhteen ;)
Tuota porttia muuten väännettiin eilen illalla niin kauan kun valoa ja ruuveja riitti.
Otsalampun kanssa ruuvasin viimeisiä lautoja kiinni.
Vähän se on vielä kesken kaikesta huolimatta.






On muuten ihan luonnonvalo tässäkin kuvassa.
Koira jolla on ollut kivaa.
Takapihan hiekkalaatikolla/-kuopalla on mukava möyriä aamutuimaan.
Iltapäivästä se pomppasikin jo taas helle päälle. Tämä on kyllä parasta kun saa nauttia kauniista raikkaista aamuista, helteestä ja hämärtyvistä illoista saman päivän aikana. Elokuu on kyllä hieno kuukausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti