sunnuntai 2. elokuuta 2015

Erilaisia lupauksia

Kyllähän sitä kovasti huudeltiin että helle tulee. Mutta eipäs tullutkaan. Siitä huolimatta olen ihan kohtalaisen tyytyväinen siihen mitä sääennustukset näyttävät tällä hetkellä. Vähän vähemmän saisi tuulla ja vielä pari astetta lisätä jokaiseen päivään, mutta ottaen huomioon mitä nyt on ollut ja mihin suuntaan nuo ennustukset voivat vielä kääntyä olen ihan tyytyväinen siihen mitä nyt näyttää. Ja edelleen varmaan monia ottaa päähän se että valitan säästä. Siitä olenkin kirjoittanut jo aikaisemmin. Siksi en nyt paneudu siihen.

Toinen mikä monia saattaa ärsyttää on saamattomuuteni noiden luvattujen postausten suhteen. Kyllä olen edelleen harmillisen tietoinen että en ole tehnyt kyselyni yhteenvetoa. Kyllä aion sen tehdä, mutta en tiedä milloin. Tulokset ovat tuossa viereisellä välilehdellä muistuttamassa itsestään jatkuvasti. Postaus Laurinmäestä tulee varmasti kunhan ehditään jossain välissä taas käydä siellä. Nyt sinne kannattaakin mennä, sdillä siellä on mahdollisuus nähdä myös lehmiä ja lampaita.
Sen sijaan voin nyt luvata että ihan oikeasti seuraava postaukseni koskee parveketta, josta lupasin muistaakseni jo keväällä tehdä oman postauksensa. Kuvat ovat valmiina odottamassa että katson ne läpi ja naputtelen tekstit. Se on siis ihan OIKEASTI nyt tulossa.

Ps. Jos teitä ei tämä viivyttelyni ärsytäkään niin minua itseäni se ärsyttää. Mukamas ei olisi koskaan aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti