keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Valokuvaseuranta

Viileät kuulemma saapuvat. No onhan se huomattu että aamut ovat viilentyneet. Nyt luvataan viikonlopuksi pohjoiseen ehkä mahdollisesti lumisadetta. Sehän ei toki kerro etelän tilanteesta yhtään mitään. Tänään joka tapauksessa tuulee ja näyttää satavan. Mutta koska kahteen päivään ei olla lapsen kanssa ihan kunnolla ulkoiltu niin pakkohan se on vetää sadevaatteet niskaan ja lähteä vaan ulos. Ei vaan alan itsekin tulla ihan pöhköksi. kaipaan raitista ilmaa.

Ennen uloslähtöä kuitenkin aloitan uuden projektin. Olen niin tosi hyvä pitämään näistä projekteista kiinni tai pitämään ne aikataulussa että otetaan yksi lisää :P Eli pyrin ottamaan joka päivä paikalla ollessani kuvan samasta maisesta (tai ainakin useamman kerran viikossa) ja näin seuraan vuodenajan vaihtumista. Tämä olisi pitänyt aloittaa oikeastaan jo elokuun lopulla niin olisi nähnyt värien vaihtumisenmin, mutta meköön.
Jotta hommasta ei tule liian työläs niin laitan kuvia esille n. kerran viikossa. Siinä viikonvaihteen tienoilla. Ja tässä ensimmäinen kuva kyseisestä maisemasta. Jatkoa seuraa vajaan viikon päästä.
Kun kuvia kertyy enemmän niin ne löytyvät Valokuvaseuranta -tunnisteen takaa ja sieltä vuodenajann vaihtumista on helppo seurata.
Yritän jatkaa projektia ainakin siihen asti että saadaan kohtalaisen pysyvä lumi maahan (jos saadaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti