maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesän kunniaksi puutarhaterapiaa

Nyt se kesä sitten alkoi. On sitä odotettukin. Eilen lämpötila nousi reippaasti yli +20 C-asteen ja nyt on jo karvan laille +25C. Tuulee jonkun verran ja eilen kun liikkui pilviä ja tuuli oli vilakka se tuntui vähän kurjalta kun olin jo innoissaan kaivanut kesämekon kaapista, mutta tänään leuto kesätuuli on ihan pisristävä lisä.
Tuoksuvadelma kukkii, juhannusruusu on nyt ihan täydessä kukassaan ja ruoho pitäisi TAAS leikata. Eilen laitettiin lapselle uima-allas takapihalle ja syötiin vuoden ensimmäinen parvekeateria. Se on hei kesä ;)





Kesävarpaat


Törmäsin Facebookissa juttuun puutarhaterapiasta. En ollut koskaan kuullutkaan, mutta nimikin jo kertoi kaiken. Lyhyttä juttua lukiessani en voinut kuin nyökytellä. Kyllähän sen huomaa jo ihan itsekin kun pääsee ulos ja saa puuhastella kasvimaalla tai vaan kiertää pihaa ja katsella mikä on kasvanut minkäkin verran eilisestä niin tulee tyyni ja rauhallinen olo. Kasvien katselu ja hypistely vaan on rauhoittavaa ja terapeuttista. Voin lämpimästi suositella myös puiden halailua. En tiedä miksi, mutta siitäkin tulee jotenkin hyvä olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti