perjantai 6. helmikuuta 2015

Laiskottelupäivästä ulkoilupäiväksi

Nyt hypättiin plussalle, mutta kumma kyllä se ei haittaa yhtään. Johtunee auringosta joka on paistellut koko iltapäivän.
Yöllä oli sen verran tuulista että otettiin taas vettä sankoihin sähkökatkon varalta. Onneksi sellaista ei kuitenkaan tullut. Sama tuuli on jatkunut päivälläkin. Ei ehkä ihan yhtä rajuna, mutta sen verran kovana kuitenkin että aamulla suunnittelin pitäväni mukavan ja laiskan sisäpäivän. Mutta toisinpa kävi. Tulin nimittäin ajatelleeksi että tämä on hyvä tilaisuus pistää taas varustelutaitoja testiin. Ja voin sanoa että tuo tekemäni pipo on oikeasti TOSI hyvä tuulella.
Aamupäivällä kelpasi ihan hyvin vetää toppahousut ja takki kevyiden sisävaatteiden päälle, mutta iltapäivällä jätin sisähousut välistä pois. Vähän liian lämmin oli kuitenkin kun liikkui ja lapsikin oli aika kuumissaan repussa vaikka oli vaan kevyt pumpulipuku.

Aamupäivällä olin kameran kanssa pihassa. Kolailin hiukan lunta ja kuvasin koiria samalla kun tuuli pudotteli painavia lumirämpäleitä puista niskaan. Puiden taakka kevenee, joten hyvä näin.
Tuuli on pöllyttänyt lunta.
Vauhti päällä
Sinne kurvasi
Kohta pitää varoa kun lumet alkaa tulla alas.
Sinne ne menee.
Kotimetsikössä
Laavun katolta on tullu lumet alas.
Lahopuuaidassa elää jokin oranssi sieni.
Hyp
Komposti toimii!

Iltapäivällä aurinko houkutteli meidät uudestaan ulos. Sain kaverilta lainaan Patapum-merkkisen kantorepun jota olen nyt testaillut. Ainakin tämänpäiväisen perusteella tuo on minulle sopivampi kuin Ergo Baby. 25 minuuttia lumikenkäilyä pellolla lapsi kyydissä eikä selkä ole sen kipeämpi kuin ennen lenkkiä.
Koirat otin Flexeihin. En yleensä kannata Flexin käyttöä ollenkaan, mutta pellolla se antaa sopivasti vapautta koirille ja ne kuitenkin ovat minussa kiinni että ovat jotenkin hallinnassa.
Lenkki kyllä väsytti niin minut kuin koiratkin. Kannatti lähteä. Olo on niin hyvä. Kunhan vielä pääsen suihkuun niin kaikki on hyvin.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti