perjantai 26. joulukuuta 2014

Luonnon hieno joululahja

Olen tosi tyytyväinen kun lopulta tuntuu tulleen oikea talvi. Nyt sitä kaipaakin jo ulos ihan eri tavalla. Luonto vaan on niin kaunis kun on pakkasta ja lumi maassa. Nyt ei tarvitse etsimällä etsiä kauniita asioita tai syitä ulkoilulle kun ne näkee kun vaan vilkaisee ikkunasta ulos. Olen talvi-ihminen.
Eilen oli -15c ja sekös houkutteli minut ulos. Päivä oli ihanan aurinkoinen heti aamusta. Nouseva aurinko punasi männynrongot ja ja sai kultaturkkikoiran suorastaan hehkumaan. Laskettiin mäkeä tytön kanssa, tehtiin lumitöitä ja ulkoiltiin. Lapsikin veteli vaunuissa todella pitkät päikkärit.
Tänään olikin vaan -5c kun lähdettiin ajelemaan kohti Etelä-karjalaa. Lammin kohdilla alkoi pyryttää lunta ja se jatkui Lahteen asti. Sitten vähän rauhoittui. Kun lähdettiin ajelemaan iltapäivällä takaisin niin taivas oli pilvetön ja kirkas kuunsirppi loisti auton ikkunasta. Lämpötila tipahti -10 asteeseen. On se kai uskottava että tästä se talvi ihan oikeasti alkoi. Kiitos luonto tästä hienosta joululahjasta!

Aaton lumipyryssä





 Jouluaamu ja sitä seurannut kaunis päivä





Tapaninpäivänaamuna kohti Lahtea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti