sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Toinen adventti

+2c ja pilvisehkö päivä. Aurinko antoi aavistuksia pilvien lomasta ja hetken jopa oikeasti paistoi. Tuuli sen verran että minun herkkäkorvan oli vedettävä huppu pipon päälle, mutta ei onneksi ihan hirmuinen viima käynyt.
Vaunujen työntäminen jäisellä tiellä oli hiukan haastavaa. Kaltevissa paikoissa mentiin aikamoista sivuliirtoa ja välillä oli jäätynyttä sohjoa joka täristi ihan hirmuisesti. Lapsi nukkui hyvin. Enemmän tuo jyrinä haittasi työntäjää.

Tänään inspiroiduin ihan hurjasti väreistä. Oli kellanruskeaa viljapellon sänkeä valkoista lunta vasten, harmaita pihlajia joissa punaiset marjat, punertavi käpyjä lumella, vihreitä puita siniharmaata taivasta vasten jne. Tämä oli niitä päiviä kun katsoipa melkein minne vain niin kaikki oli kaunista. Jopa rumat ja synkät asiat, kuten maatuvat lehdet, ruskea kynnöspelto ja likaoja olivat omalla tavallaan todella kauniita.
Olisin halunnut ottaa vielä paljon enemmän kuvia, mutta tuo E7 ei tosiaankaan tee oikeutta luonnon väreille. Nyt on sentään jo kamera melkein valittuna. Pitää vaan käydä livenä kokeilemassa sitä vielä ja sitten hankkia.

Ainut mikä pisti vihaksi oli jonkun tienlaitaan heittämä makkarapaketti ja bussipysäkillä lojuvat tupakka-askit. Onko se nyt niin suuri vaiva pitää roskat autossa roskikselle asti tai laittaa se tupakka-aski samaan taskuun mistä sen alunperinkin otti... *huoh*

Tienpintaa






Muurahaispesä pensaassa.






Puun kaadossa naarmuuntunut ja osittain jotain jäkälää tms. kasvava ladonpääty.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti