keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Mihin suuntaan blogi lähtisi kulkemaan?

Vuosi vaihtuu sitten loskapaskassa. Aamulla mittari näytti +3 ja räystäiltä valuu vesi. Piha on paikoin sohjoa ja paikoin veden peittämää jäätä. Foreca kuitenkin lupailee että sunnuntaina pakastaisi taas ja tulisi vähän uutta lunta. Enhän minä pienestä liukkaasta niin piittaa kun kaikissa kulkupeleissä joita käytän, eli omat jalat ja oma auto, on nastat alla. Sain siis lopulta kaivettua piikit kenkiin kun työntelin tyttöä päiväunille tuossa pihassa ja jalka mainasi lipsua alta.

Ajattelin pitää vähän kuvataukoa blogissa. Yritän keksiä mikä olisi minulle sopiva ja helppo ohjelma millä saisin näppärästi pienennettyä kuvien kokoa sekä lätkäistyä niihin vesileimat. Kuvat palaavat kyllä jälleen omaan rooliinsa kunhan tämä ongelma on ratkaistu.
Muutenkin nyt kun blogi on lähtenyt alulle niin olen alkanut pohtia mihin suuntaan tätä lähden viemään. Sääpäivityksiä aion jatkaa edelleen. Kunhan saadaan vuosi ympäri niin on hauska tarkistella millaista oli vuosi takaperin. Myös erilaisissa paikoissa käpytellessäni aion niistä kirjoittaa. Olen aika kotinyhjä, mutta toivoisin että tämän blogin takia tulisi enemmänkin tutkittua lähiseudun ulkoilupaikkoja ja nähtävyyksiä. Sen sijaan ihan tavallisesta lähiympäristössä käpyttelystä kirjoittamisesta tulee hyvin nopeasti pakkopullaa. Väkisin en aio alkaa vääntämään, se ei toimi. Postaustahdin tahdon pitää sellaisena että jotain tulisi naputeltua muutaman kerran viikossa. Mutta jos mitään varsinaista asiaa ei ole niin laitan vain säätiedot ylös. Joskus saatan vain laittaa kuvia jos mitään asiaa ei yksinkertaisesti ole. Onko teillä harvoilla lukijoillani jotain toiveita tai ehdotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti